Markedsrådgivning

Når du skal foreta veivalg for hva du skal gjøre for å selge mer eller for at flere skal bli kjent med dine produkter eller tjenester, så kan det være smart å lytte til erfarne markedsføringsfolk. Vi hjelper deg på rett spor, og assisterer deg i dine valg mot suksess.

Markedsplaner

Markedsarbeidet ditt bør struktureres i en Markedsplan. Denne planen vil være din retningsgiver og økonomiske holdepunkt, og samtidig motivere til justeringer underveis. En markedsplan vil inneholde bl.a. mediamiks, markedsaktiviteter og budsjett.

Nettsidegjennomgang

Det er ikke enkelt å vite hva som kjennetegner en god nettside. Det er flere kriterier for å lykkes, og vi hjelper deg å finne ut av dette.

En god nettside for 1 år siden behøver ikke nødvendigvis være god i dag. Hos oss får du en tiltaksrapport, som bl.a. analyserer søkemotoroptimaliseringen og bruk av universell utforming.

International marketing

Det kan være svært komplisert å skulle markedsføre og selge produkter og tjenester på markeder i utlandet. Vi har lang erfaring med internasjonal markedsføring, blant annet fra Østen, Benelux, Tyskland og Storbritannia. Vi hjelper deg med vurdering og valg av markeder, konkrete rådgivningstiltak for aktiviteter på bestemte markeder, messe- og workshophjelp og språkassistanse/oversettelse.