Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/1/5/alladvice.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/1/5/alladvice.no/httpd.www/wp-content/themes/betheme/functions/theme-woocommerce.php on line 153 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/1/5/alladvice.no/httpd.www/wp-content/plugins/ajax-search-lite/includes/classes/widgets/widgets.inc.php on line 6 Nettsider | All Advice

Hva kjennetegner en god nettside?

En god nettside kjennetegnes av at kundens kunde og kundens potensielle kunde finner det de leter etter. Det er meningsløst å pøse på med lekkert design hvis man utelater brukervennlig innhold. Det er like meningsløst å presentere et innhold som ikke styrkes av en visuell tydelighet.

Gode løsninger

Vi selger ikke teknikk eller teknologi. Nettsidene dine skal naturligvis fungere optimalt, og ha en god teknologi i bunnen. Den skal også oppfylle krav til universell utforming og andre brukerorienterte standarder. Vi er imidlertid genuint opptatt av de løsningene vi sammen med deg kommer frem til. Det er disse - og ditt budsjett som avgjør hvordan vi lager dine nettsider. Du skal likevel være sikker på at vi er dine ambassadører, og vi er opptatt av at resultatet blir slik vi har blitt enige om - eller bedre. Det betyr at valg av publiseringsløsning kan være Wordpress, EZ, CorePublish, eller andre.

Vi gir oss ikke før vi er enige om at det er bra nok, og vi er stolte av det vi leverer.